tiistai 8. heinäkuuta 2014

Hellejumppaa!

Lämpömittari näyttää piirun verran vaille kolmeakymmentä astetta ja ulko-ovesta pihalle astuessa vastassa on tukahduttavan kuuma kesäilma. Aurinko porottaa, taivas on pilvetön ja hiki tulee ihan pelkästä olemisesta.

Mitähän sitä tekisi?


Jaa uimarannalle?


No ei, vaan jumpalle! Pumppitunti alkaa viideltä!
...ja voi kyllä todeta, että tuli hiki. Jo alkulämmittelyn aikana käsivarsia pitkin valui pieni sievä hikinoro, ja joskus puolenvälin paikkeilla hikeä valui otsalta silmiin jo niin, että näkökenttä hämärtyi. Vettä kului pullotolkulla (muistakaa hyvät ihmiset juoda paljon näillä helteillä, varsinkin liikkuessa!) ja vaatteisiin ei jäänyt montaakaan kuivaa kohtaa.


Nykyään iltapäivälehdissä sun muissa on hirveästi esillä kaiken maailman fitnessmalleja. Vakavalla naamalla poseerataan muka treenatessa ja ihoon on varmaan suihkittu jotakin öljyä, jotta näyttäisi siististi hikoilleelta. Jos vyötäröllä ei olisi sellaista vararengasta, niin minä teille fitnessmallit näyttäisin! Naama jossakin hymyntapaisessa irveessä ja kirkuvanpunaisena, ei-niin-esteettisesti-hikoilleena se kuva olisi huomattavasti realistisempi.


Jakselkaahan jumppailla helteistä huolimatta! Eilenkin oli mahtava fiilis, kun jumpan jälkeen lähti sinne uimarannalle. Kunnolla treenanneena oli mahtavaa pulahtaa viileään järveen.


- Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti