maanantai 18. elokuuta 2014

Syyslukukauden avausTänään koittaa vihdoin se päivä, jota olen odottanut jo melkein koko helteisen kesän: Palatsin syyslukkari lähtee käyntiin! Lukkari on niin piukassa loistavia tunteja, että olen vähintäänkin innoissani mutta vähän myös huolissani – onko minulla enää aikaa seurustella puolisoni kanssa? Onko enää muuta elämää? No, valinnanvaraa löytyy ainakin niin paljon, että joka päivälle löytyy taatusti jotakin.


Syksyn lukkarissa kirsikkana kakun päällä on BodyPumpin jälkeen heti toiseksi lempiryhmäliikuntatuntini BodyCombat. Se on nimensä mukaisesti eri taistelu- ja itsepuolustuslajeista erilaisia lyöntejä ja potkuja lainaava korkeatempoinen ryhmäliikuntatunti, jossa ei kuitenkaan todellisuudessa oteta kontaktia kehenkään, vaan tunti on pelkkää ”varjonyrkkeilyä”. Ja ihan huisin hauskaa. HeiaHeian tilastojen mukaan (kyllä, olen täysin koukussa jumppieni tilastointiin) olen viimeksi käynyt combat-tunnilla 23.11.2012, joten johan sitä alkaakin jo olla aika päästä mätkimään mielikuvitusvastustajaa (tai lähinnä omaa peilikuvaa) turpiin!

Odotan innolla myös sunnuntaiaamupäivän ohjattua kuntosalituntia – siellä oma salitreenini ei taatusti ole päämäärätöntä haahuilua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti