tiistai 11. elokuuta 2015

Jaanan elämäntaparemontti !

Tähän alkuun haluan nykyisille pt-asiakkailleni sanoa, että te kaikki olet 100% mukana omassa projektissanne. Kaikista en pystyisi kirjoittamaan vaikka haluaisin !!!

Jaanan elämäntaparemontti...kuinka kaikki alkoi:
Jaanan on ollut Palatsin jäsen alusta saakka ja käynyt Emman tunneilla jo ennen Palatsia. Tunsin hänet jo entuudestaan ja tiesin, että liikkuu suhteellisen paljon.
Jaanan oli mukana kevään juoksukoulussa ja sai sieltä sysäyksen juoksuharrastukselle, mutta kumminkin Jaanan halusi vielä enemmän,  henkilökohtaisempaa niimpä juhannuksen jälkeen aloitimme Jaanan kanssa ½ vuoden yhteisen projektin.

Jaana ei niinkään ollut ylipainoinen vaan ajatus oli että saadaan kroppaan vähän kiinteyttä ja niinkuin kaikki naiset Jaanankin tiesi heti sanoa, että tästä ja tästä pitää saada pois....mutta ei ole sitä täsmähoitoa vaan kokonaisvaltaisesti sanoin minä :)

Testauksella lähettiin liikkeelle, otettiin ympärysmittoja ja painot ym. sekä teimme niin sanotun Palatsin lenkki -testin ja lihaskuntotestit 30s. toistotesteinä (vatsat, selkä, etunojat ja kyykky).

Lähtöpaino oli 23.6. Jaanalla 85,6 kg ja vyötärön ympärys 85 cm . Pituutta Jaanalla on 179 cm(tässä nyt jotain mainitakseni)
Lihaskuntotestien osalta Jaana oli ihan Ok kunnossa, mutta parannettavaakin vielä onneksi on.

Testien pohjalta ja Jaanan toiveiden sekä tavoitteiden mukaan aloin miett ohjelmaa. Tässä vaiheessa Jaana sai tehtäväkseen ruokapäiväkirjan pidon, minkä hän tekikin perusteellisesti, työkaluna minulle mitä loistavin, koska siellä oli rehellisesti kaikki ja myös ongelma, miksi se rasva ei lähe vaikka kuinka "pumppaa".

Kuntosalille teimme Jaanalle ohjelman, joka tuo  mahdollisuutta treenata ilman aikatauluja vaikkakin Jaanan suokkari on selvästi tuolla ryhmäliikunnan puolella, mutta saataisiin sitä monipuolisuutta. Lisäksi lenkkejä tuli ohjelmaan 3-4 krt/vko arkikiireiden mukaan, koska vuorotyö ja ajomatkat vievät aikaa myös perheen lisäksi.
Ravintopäiväkirja palajasti sen karun totuuden...liian vähän ja liikaa sokeria etenkin juomien muodossa.
Lähdettiin korjaamaan rytmiä, sen jälkeen laatua ja energiajuomat "miksi juot niitä" -kysymyksen alle...niin Jaana sai juomia vähennettyä kun  ja tulokset ovat olleet reilun kuukauden työn jälkeen aika huikeita.
Jaananlla aivan huikea treenitsemppi päällä ja tottakai tulokset motivoi, nyt täytyy yrittää jarruttaa ettei mee mahottomuuksiin :)

Jaanan punnittiin viimeksi 4.8. ja paino oli pudonnut 81 kg:n. Jaksamista ja virtaa pisaa sekä vartalon mallista pystyy jo nyt päättelemään, että sitä "hötöä" on lähtenyt kyllä jo jokunen senttikin.
Kesälomat Jaanalla vietetty ja normi arki alkanut, nyt joutuu miettimään taas tarkemmin varsinkin sitä ruokapuolta..
Huikea on ollut meidän alkumatka ja Jaanan sitoutuminen 100%, tästä on hyvä jatkaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti