maanantai 10. elokuuta 2015

Vuosi elämää Palatsilaisena :)

Niin se vuosi on mennyt Emman kanssa Palatsilla.
Viime vuonna tähän aikaan elettiin hyvin jännnittävää vaihetta, mitä tästä tulee ja mieten ihmiset suhtautuu. Nyt jälkeenpäin voin sanoa, että mukavastihan kaikki on sujunut. Ja pitkälle on päästy ja rohkeasti koitetaan lähteä Palatsia kehittämään.

Mutta moni on pyytänyt että kirjoita jotain itsestäsi, tässä vähän taustaa kuka minä olen :)
Olen pohojalaaset juuret vahvasti omaava liikunnanohjaaja, joksi valmistuin vuonna -95 Lapin urheiluopistosta. Liikunnanohjaaja oli mun haaveammatti jo yläasteella ja tässä nyt ollaan unelma-ammatissa bonuksena, että liikutan ihmisiä omassa yrityksessä loistavien osaajien ympäröimänä.

Matkan varrella olen koittanut itseäni kouluttaa ammatissani ja siinä suurena apuna ovat olleet edelliset työnantajani. Vuonna 2008 suoritin FAF - personal trainer -koulutuksen silloisen työntajani Kuntotuskeskus Kankaanpään avustuksella, missä myös opin tekemään työtäni monenlaisten asiakkaiden kanssa, joka kantaa edelleen eteenpäin nykyisessäkin työssäni.
Lisäksi olen suorittanut lisenssikoulutuksia mm. chiball, LAVIS, Zumba, piloxing ja LesMillsin Bodypump ja muita täydennyskoulutuksia ammatissani kehityksessä mukana pysyäkseni.

Ikää kun minulle on jo jonkin verran kertynyt, niin entistä tärkeämpää omassa työssäni jaksamisen kannalta on  oikea syöminen, liikunta ja riittävä uni.
Minä tykkään kokeilla omia rajojani, pitkillä matkoilla, kuten maratoni juoksut, pitkät massahiihdot, maastopyöräily ja nyt seuraavan kesän haasteena on ultrajuoksu Suomen lapissa ;)

Perheeseni kuuluu mieheni Teemu ja tyttäreni Henna 14v. Asutaan Siikaisissa, jotenka työmatkaa kertyy minulle n. 40 km suunta.
Meillä arki sujuu jo aika mukavasti omalla painollaan, koska jälkikasvu on jo rippikouluiässä, mutta vaikka työtäni rakastan yli kaiken on perheen vuoksi myös mietittävä ajankäyttöä...ei  voi olla 24/7 töissäkään.

Toivottavasti tulevaisuus menee niinhyvin kuin tällä hetkellä näyttää. Pt:nä toivon, että olisin helposti lähestyttävä ja teidän luottamuksen arvoinen. Ota hihasta kiinni jos kysyttävää, kaikella ei ole hintalappua :)
Tavataan Palatsilla - Mervi -

P.S. Jaanan matka - kirjoitus alkaa huomenna !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti