torstai 19. toukokuuta 2016

Mitä on LesMills ?

Heippa pitkästä aikaa :)
Lupasin kirjoitella blogiin vähän mitä tämä LesMills nyt sitten oikein on?

Les Mills tunnit ovat niin sanottuja lisensoituja tunteja ja kun tulet Palatsille sen huomaa myös meidän tiloissamme, että olemme Les Mills tunteja tarjoava sali :)
Tällaisilla tunneilla ohjelma on sama ohjaajasta riippumatta, mutta ei TOTISESTI tarkoita sitä, että olisimme ohjelmoituja robotteja, jotka puhuvat ja hengittävät samalla tavalla, vaan jokainen saa olla oma itsensä .Ohjelmat tulevat 3kk:n välein opeteltaviksi ohjaajille ja se vaatii oikeasti jokaiselta ohjaajalta paneutumista, ei se onnistu vain nappia painamalla, mitä useampi lisenssi sen enempi joutuu töitä tekemään. Lisäksi käymme opettelemassa uuden ohjelman jatkokoulutuksissa muutaman kerran vuodessa. Tämä taas takaa sen että asiakas saa taattua laatua eikä saman tunnin vaikeus tai raskaus vaihtele eri ohjaajien tunneilla. Lisenssituntinimike tulee siitä, että vain lisensoidut (koulutuksen käyneet ja läpäisseet) ohjaajat saavat ohjata tiettyä tuntia !!

Les Mills tunnit tunnistaa BODY-etuliitteestä. Tunneituin tunti on epäilemättä BODYPUMP

Palatsilta löytyvät Les Mills tuotteista:
BODYPUMP =Lihaskuntotunti, jossa käytetään tankoon laitettavia levypainoja. Koko kroppa käydään läpi aloittaen isommista lihasryhmistä (jalat, rinta, selkä). Tunnilla treenataan erityisesti lihaskestävyyttä, yhtä lihasryhmää harjoitetaan yhden biisin ajan (4-6 min). Tehokas vaihtoehto kuntosaliharjoittelulle erityisesti, jos tähtäimessä on ennemmin kiinteät kuin suuret lihakset.
Palatsilla ohjaajalisenssin omaavat: Emma, Mervi, Anni ja Jenna (mammalomalla)


BODYCOMBAT=Itämaisiin taistelulajeihin ja nyrkkeilyyn perustuva aerobinen tunti. Tunti etenee intervallityyppisesti combat- (lyönti- ja potkuyhdistelmiä, hieman enemmän koreografiaa) ja power-biisien (”tykitystä”, paljon nyrkkeilyä ja juoksua) vaihdellessa.  Lopussa lyhyt lihaskunto (3-5 min) ja venyttely (5 min). Lisenssiohjaajiamme ovat : Anni Ja Jenna

SH´BAM=Sh’Bam yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Se onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi – vaikka et paljoa tanssia osaisikaan.
Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä. Sh’Bam on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen 45-minuuttinen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen. Lisenssiohjaajamme : Anni

CXWORKS=Jos etsit nopeaa ja tehokasta treeniohjelmaa, niin CXWORX on kuin luotu sinulle. Keskivartaloon keskittyvä CXWORX treenaa täydellisesti lihaksia jotka yhdistävät kehosi ylä- ja alaosan. Se on ihanteelinen treeni vatsalle ja pakaroille, samalla kehittäen kehon toiminnallista voimaa.
Se auttaa sinua juoksemaan nopeammin, pelaamaan kovemmin ja tulemaan vahvemmaksi. Se auttaa myös ehkäisemään vaurioita ja vammoja.
Koulutetut ohjaajat opettavat sinulle harjoituksen taustalla olevat periaatteet ja samalla motivoivat sinut harjoitukseen, joka haastaa sinut nousemaan uudelle tasolle. Lisenssiohjaajamme Mervi


Ja uusina syksyllä 2016 vakkaritunneiksi tulevat
BODY BALANCE=Joogaan pohjautuva tunti. Keskivartalon lihakset tulevat tehokkaasti treenattua. Tunti aloitetaan taijiin pohjautuvalla lämmittelyllä, josta siirrytään joogasta tuttuihin ja muunneltuihin asanoihin (soturi, aurinkotervehdys jne.). Tunnilla tehdään myös lihaskuntoa (selkä, vatsat) ja liikkuvuutta parantavia venytyksiä. Lopussa on muutaman minuutin rentoutus. Kenkiä ei tarvita. Lisenssiohjaajamme : Emma

RPM=RPM on Les Millsin kehittämä sisäpyöräilyn muoto, jossa ajetaan spinning-pyörällä voimakkaan musiikin tahdissa. Ohjaaja johtaa ryhmän kohti erilaisia simuloituja maastoja, joita ulkona pyöräillessäkin tulisi vastaan. On mäkistä maastoa, tasamaata, sekä myös rankkoja nousuja kohti vuorenhuippuja, unohtamatta etäisyys- ja aika-ajoja. Löydä sisäinen urheilijasi – hikoile ja polta kaloreita endorfiinin virratessa kehossa.
Lisenssiohjaamme: Mervi

Paljon myös kuulee puhuttavan negatiivista tästä lisensoidusta tuotteesta. Syitä voi olla toki monia, mutta Palatsilla ollaan kovasti tykästytty Les Millsin laatuun ja tuskin olemme kovin paljon erehtyneet. Asiakasmäärät illasta toiseen jo olevilla Les Mills tunneilla osoittvat sen että myös liikkujat tykkäävät siitä mitä pystymme heille tarjoamaan ja toivottavasti uutuus tuntimme syksyllä innostavat samalla tavalla :)

Jos et ole vielä kokeillut itse, niin koko toukokuun voit käydä kokeilemassa LesMills tunteja Palatsilta saatavalla passilla täysin veloituksetta. Tule rohkeasti kokeilemaan. Me opastamme sinut turvallisesti alkuun :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti